Hundratals Recensioner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kundrecensioner

“Norrbottens bästa massageterapeut, hade problem i båda mina axlar och jag trodde att jag skulle behöva ha det föralltid. Har gått till många andra sjukgymnaster tidigare men ingen har vetat vad dom pratat om. Nu är mina axlar snart bra tack vare Tobias hjälp, rekommenderas starkt😁”
Samuel
“Har haft en risig axel väldigt länge och har prövat det mesta. Redan efter första gången känner jag muskler aktiveras som jag inte visste fanns. Fick en rejäl undersökning och förklaringar till alla problem jag hade! Skulle rekommendera alla till detta före kiropraktik eller massage. ”
Benjamin Å
“Rekommenderas varmt! Tobias är super duktig! Jag hade väldigt ont i ryggen och redan efter första besöket blev det mycket bättre!”
Toni R
“Mycket duktig och lyhörd med massa kunskap om träning/ muskelnsfunktioner. Bra lokal med eget gym och behandlingsrum.”
Fredrik Erixon
“Grymt kunnig på sin sak! Tobbe upptäckte problemet direkt och fort var man smärtfri igen. Spara tid och åk hit, bättre finns inte.”
Oscar F
“Har bara gott att säga om Tobias, kan verkligen rekommendera alla att gå dit! Otroligt jordnära som person, har en förmåga att hitta alla onda punkter och har ett genuint intresse av att hjälpa en!.”
Alexandra Fredriksson
“Proffsigt bemötande, riktigt bra massage med ett väl fungerande rehab upplägg”
Jonas K
“Fick superbra hjälp med mina problem med axlar och annat. Proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderar starkt!”
Robert Dahlén
“Bästa! Superduktig och intresserad, vill verkligen hjälpa och ger alltid resultat. ”
Amanda Brännare
"Fick hjälp med mina knän som strulat fram och tillbaka. Lösningen var ett par skosulor gjutna efter fötterna. Helt fantastiskt!! Man märker att Tobbe både bryr sig om kunderna och har rätt kunskap.”
Anton Ågren
"Tobbe är jätteproffsig och superduktig på de han gör! Bokade direkt en ny tid efter mitt besök"
Johanna Bergenstråhle
“Riktigt engagerad och duktig, tar tid o analysera dina problem och kommer med lösningar, riktigt bra massage och behandling . Har varit i dåligt skick många gånger men efter nått besök hos Tobbe och det känns otroligt mycket bättre ! Rekommenderar starkt!”
Toni Suomela
“Tobbe är professionell och otroligt kunnig i sitt område. Men han är också fantastiskt duktig på att se individen i fråga, man känner sig alltid välkommen hos Tobbe och han är engagerad oavsett vad du behöver hjälp med. Rekommenderar starkt att ta hjälp av honom!!!”
Moa Forsman
“Stark rekommendation! Svårt att beskriva med ord hur mycket bättre mina ryggproblem har blivit tack vare Tobias. Hade gett 10 stjärnor ifall det var möjligt, sök er hit! ”
Gustav Jönsson
“Väldigt duktig och intresserad, lägger inte bara fokus på problemet utan letar även orsaken till varför problemet finns och åtgärder till det. Ett besök är en väldigt bra investering. Stark rekommendation!"
Joakim Pettersen
“Otroligt duktig och trevlig! Jag har varit hos väldigt många olika utan resultat men Tobbe är en klass för sig. Kroppen är såå mycket bättre och sulorna han gjort till mig är fantastiska!!”
Philip Östlund
“Alltid lika glad och trevlig när man kommer in. Hjälpt mig med bl.a snedbelastad rygg på grund av jobbet som blev betydligt bättre efter fåtal behandlingar!”
Erik Öhman
“Tobias skapar trygghet med sitt lugn och sin kunskap. Ett riktigt proffsigt bemötande. Likt bokstäverna i företagsloggan är han E= expert på sitt område samt R= riktigt, riktigt P= proffsig! Fler besök blir det! Rekommenderar honom varmt, ung som gammal! Du lär inte bli besviken!"
Julia Wennberg Niska
“Väldigt seriös och genuint intresserad, både fått behandling samt gjutet ett par sulor från Tobias. Riktigt nöjd med bägge delar!"
Aron Öhman
“Haft problem med axeln i flera år och efter en behandling så är den mycket bättre. Otroligt kunnig inom yrket och riktigt proffsigt bemötande. Rekommenderar att åka förbi Tobias!!”
Linus Hagman
“Grymt duktig kille. Noggrann och brinner för det han gör. Rekommenderar starkt ett besök.!”
Christer Englund
“Haft strul med rygg och nacke i 2 år . Behandlingen jag fått på Elite är den enda behandlingen som verkligen gjort skillnad. Ingen mer huvudvärk, ingen värk i rygg och nacke. Går kontinuerligt.”
Sebastian Porsberger
“Grymt duktig på det han gör, kroppen kändes bättre redan efter första behandlingen. Även sulorna var perfekta, då dom formas efter ens egna fötter och stöttar upp bra ! Rekommenderas starkt”
Rasmus Häggström
"Otroligt bra och proffsigt bemötande. Han lägger verkligen tid på att hitta dom underliggande orsakerna, och ger tips och trix på vad man själv ska jobba med."
Anton Hurtig
"Bästa massören! Man märker direkt att han är otroligt kunnig och brinner för det han gör!"
Conny Hagman
“Haft problem med höft/knä/fot i flera år. Tobias analys och övningar har gjort störst skillnad av allt jag provat hittills! Extremt engagerad och duktig.!”
Marcus Sundbom
“Otroligt duktig och trevlig! Jag har varit hos väldigt många olika utan resultat men Tobbe är en klass för sig. Kroppen är såå mycket bättre och sulorna han gjort till mig är fantastiska!”
Philip
“Fantastiskt proffsig och kunnig, rekommenderas starkt!”
Ida-Marie Ek
“Mycket nöjd! Professionell och engagerad. Hjälp och övningar fungerade mycket bra.”
Henrik Possberg
“Kunnig, kompetent och otroligt engagerad - gör det som krävs!”
Eric Wallin
“Jag är så tacksam att jag fått hjälp av tobbe. Han är lyhörd och ser verkligen till att man ska få hjälp på bästa sätt. Han har ett tydligt sätt att förklara o är väldigt noga med att hålla en dialog.”
Maria Holmström
“Otroligt kunnig, trevlig och sätter sig in i klientens problem. Bara positivt att säga om Tobias. Rekommenderar starkt ett besök hos honom.”
Jonas Hallin
“Bästa massagen utan tvekan norr om sydpolen. ”
Jens Isaksson
“Supernöjd med massagen! Upplevt mindre problem och att det haft positiv påverkan på träningen. Ett givet besök när jag är hemma i Luleå.”
Angelina Lindgren
"Enorm skillnad direkt efter behandling. Tobbe skickar även med rätt verktyg i form av övningar för fortsatt rehabilitering. Inte hört någon som de genast blivit bättre för 🤝🤝"
John Engman
"Tobbe på Elit recovery kan sin grej. Super service och trevlig. Tvekar inte på att dela med sig av vad han kan och vad man bör tänka på vid träning om man har problem något specifikt. Grym kille. Rekomenderar starkt."
Mathias Lager
"Fruktansvärt bra behandlingar! Bäst i lillstaden Luleå 🙌🏼👑"
Tom Lektorp
"Tobias är väldigt duktig på det han gör! inkännande, lyssnande och trevligt bemötande. Med bra resultat, rekommenderas starkt."
Emma Bergdahl
"Tobias är 5/5. Bästa massören jag varit till. Förbättrat min prestationen i gymmet tack vare Tobias, samt att han botat den spänningshuvudvärk jag till och från bekymrats av. Tobias är även bra på att ge tips och råd, på hur man skall undvika att de problem man upplevt ska återkomma. 👌 Kan varmt rekommendera att besöka Tobias."
Per Rönngren
“Supernöjd med massagen! Upplevt mindre problem och att det haft positiv påverkan på träningen. Ett givet besök när jag är hemma i Luleå.”
Angelina Lindgren
"Fixade sulor till mina skor, gjorde susen! Grymt smidigt och har inte haft ont sen dess!"
Oscar Johansson
"Riktigt kunnig och erfaren. Rekommenderas starkt"
Joel Mikko
"Har tidigare haft problem med mycket spänningar i nacke och axlar efter intensiva jobbperioder. Efter första besöket hos Tobias har jag kunnat jobba på utan problem. Nu går jag regelbundet i förebyggande syfte för att ta hand om kroppen och mår fantastiskt!"
Manne Ek
"Haft rygg/höftproblem i flera år, aldrig träffat någon som är lika professionell och intresserad. Riktigt nöjd med besöket !"
Emil Ridhult
"Sagolikt bra, tveklöst bästa och rejälaste behandlingarna jag varit på. Fick axeln fixad från att inte kunna köra bänkpress till att ta nytt pb på 2 besök. Värt varenda krona!!"
Anton Andersson
"Den enda i stan som lyckats få ordning på mina dåliga axlar. Superseriös, noggrann, trevlig och bra priser!"
William Edholm
“Noggrann, professionell, och man känner att han verkligen bryr sig om en som kund. Hjälp med många panik tider, och framförallt tipsat en om bra övningar i träningssyfte för att undvika skador 🙏”
Annelie
“Kanonbra, blev avhjälpt med mycket problem jag haft länge!!!”
Sara Nilsson-Springare
“Superproffsig och jättetrevlig! Verkligen en kompetent idrottsmassör, har letat länge efter det. Rekommenderar starkt!
Jill Johansson
“Första gången här. Riktigt bra massage i Luleå som faktiskt hjälper. Tobias var kunnig på lära ut varför man blir stel så man slipper fortsätta vara det. Kändes välkomnande, proffsigt även mot mig som har noll idrotts/gymbakgrund. Kan rekommendera🥇”
Oscar Lindgren
“Extremt duktig och lyhörd. Fixade till och med min gamla snickar-rygg och det är ingen quick fix. Rekommenderas varmt!”
Dan Sandberg
“Rekommenderar starkt att gå hit, extremt duktig kille som är påläst och professionell, man känner otrolig skillnad redan efter ett besök 👍😎"
David Nordmark
“Tobbe är väldigt duktig på det han gör! Han är noggrann i sin analys av problem och hittar de underliggande orsakerna. Han jobbar också proaktivt genom att tipsa om rehabövningar man själv kan göra. Rekommenderar starkt!”
Rebecka Olsson
“Fått hjälp av Tobbe med både massage, träningsprogram och sulor till skorna. Just att kunna få den helhetslösningen av en och samma person på ett och samma ställe är guld värd. Rekommenderas varmt..!!”
Mattias Sehlberg
"Har haft problem med ryggen bra länge sökte hjälp av mina lokala sjukgymnaster men har aldrig blivit bra vilket i sin tur har gjort att jag inte kan prestera till 100% i min sport och gör så att jag inte kan uppnå mina mål. Tillslut kom jag i kontakt med Tobias vi gick igenom mina problem och nu äntligen min rygg på bättringsvägen tack vare Tobias otroliga kunskap, erfarenhet och engagemang till att folk ska kunna prestera till 100%! Jag ser fram emot framtida planer med hjälp av Elite Recovery & Performance "
Frankie Rehnstedt
"Gått hos många massörer och diverse experter inom området genom åren - men Elite är den aktör som har gett mig behandlingar som verkligen har gjort resultat och fått mina skador att försvinna. Dessutom extremt duktig kring kost och träning för den som vill passa på lära sig något. Rekommenderas starkt!"
Lukas Johansson
"Trevlig och Grymt duktig kille. Efter x antal år med div problem så känns det som man är på rätt spår (tack vare Tobbe)."
Tony Engman
"Tobias är en proffsig massör som innan behandling påbörjas tar reda på var man har besvär & utgår från det. Han kan vara både hård & mjuk med händerna så det är upp till kunden att bestämma hårdhedsgrad"
Lars-Gunnar Sturk
"Helt fenomenal behandling, haft problem i axlarna senaste 5 åren, redan efter ett besök kändes det bättre, efter 5 besök är smärtan helt borta. Även min hållning har blivit bättre efter mina besök. Rekommenderas varmt!"
Robert Roswall
"Tobias gjorde underverk med sin bindvävs massage i min trötta kropp. Efter att kroppen återhämtat sig så försvann många av mina problem områden som hämmat min träning. Så till honom kommer jag återkomma med jämna mellanrum för att bibehålla muskler och senor som inte värker.//Patrik"
Patrik
"Super trevlig och lyssnar verkligen på vad man har att säga om vilka problem man har. Duktig på att massera och hitta punkterna och problemen, djupgående massage och vågar ta i. Perfekt för mig 👍"
Pernilla Pettersson
"Grymt bra massör, fokus på problemlösning. Mycket kunskap om kroppens anatomi och funktioner i rörelseaparaten. Rekommenderas varmt!!"
Andreas Nilsson
"Supertrevlig, väldigt professionell och kompetent. Rekommenderar!"
Hanna N-R
"Väldigt bra hjälp! Perfekt med gymmet också"
Magdalena Fransson

Har du några funderingar?

Klicka på knappen nedanför och fyll i formuläret så ska jag kontakta dig så snabbt jag kan.