Tjänster

Våra experter kan hjälpa dig med...

Elite-Metoden

  • Noggrann analysering av kroppens rörelser för att hitta fel i rörelsemekaniken.
  • Kraftfull behandling med djupgående massage, bindvävsskrapning, koppning, infrarött ljus och massagepistol.
  • Personligt rehabiliterande/korrigerande träningsupplägg med uppföljning

Ortopediska Inlägg

Balkefors Ortopedic sulor är skräddarsydda inlägg för att korrigera fotproblem som överpronation. Med en anpassad formning i belastat läge ger de optimalt stöd och dämpning, vilket minskar skaderisken på fötter och leder. För bästa effekt används sulorna i stabila skor med hälkappa och snörning.

Kraftfull Idrottsmassage

  • Djupgående idrottsmassage.
  • Bindvävsskrapning
  • Koppning
  • Massagepistol
  • Muntlig rådgivning gällande rehabilitering

Dry Needling

Dry needling är en behandlingsmetod där akupunkturnålar används för behandling av smärtor och problem i muskulaturen. Syftet med behandlingen är att förändra de spänningstillstånd, så kallade triggerpunkter, som ger upphov till besvären. Metoden är mycket effektiv.

Upplev skillnaden

Du får bara en kropp...
- Ta hand om den

Oavsett om du är en vardagsmotionär som strävar efter bättre allmän hälsa, eller en professionell atlet som siktar på att nå nya höjder, så finns vi här för dig.

Varje kropp är unik, och varje individ kräver en individuellt anpassad strategi för att bli smärtfri & prestera på topp.

Kundrecensioner

"Fick hjälp med mina knän som strulat fram och tillbaka. Lösningen var ett par skosulor gjutna efter fötterna. Helt fantastiskt!! Man märker att Tobbe både bryr sig om kunderna och har rätt kunskap."
Anton Å
Första gången här. Riktigt bra massage i Luleå som faktiskt hjälper. Tobias var kunnig på lära ut varför man blir stel så man slipper fortsätta vara det.

Kändes välkomnande, proffsigt även mot mig som har noll idrotts/gymbakgrund.
Kan rekommendera🥇
.”
Oskar L
Tobbe är väldigt duktig på det han gör! Han är noggrann i sin analys av problem och hittar de underliggande orsakerna. Han jobbar också proaktivt genom att tipsa om rehabövningar man själv kan göra. Rekommenderar starkt!
Rebecka O

Vad kan ELITE hjälpa dig med?

Har du problem med kroppen men vet inte om jag kan hjälpa dig?

Klicka på knappen nedanför och beskriv ditt problem så kontaktar jag dig så snabbt jag kan.